Trainingen en consultancy

#ONTSECRETARESSEN is in 2011 gestart als een online magazine voor innovatieve professionals werkzaam binnen het vakgebied van managementondersteuning. De afgelopen jaren is #ONTSECRETARESSEN uitgegroeid tot de specialist op het gebied van herpositionering en herinrichting van secretariaten en managementondersteuning en begeleidt zowel transitie -als transformatietrajecten. Professionals worden tijdens deze trajecten door onze faciliterende consultants met diverse trainingen en coaching in staat gesteld om de meerwaarde van managementondersteuning voor de organisatie nu, over 5 jaar en over 10 jaar op een succesvolle manier vorm te geven.

Consultancy

Geen enkel verandertraject is hetzelfde. Op deze site vindt u daarom geen one size fits all aanpak. Elke organisatie werkt met individuen en elk individu wordt gekenmerkt door specifieke talenten en competenties. Samen met de professionals wordt een managementondersteunend model ontwikkeld dat bij de organisatie past. Nu, over 5 jaar en de jaren daarop volgend. Is de organisatie nu geholpen met een transitie waarbij er secretaressepools worden ingericht dan wordt er tijdens dit traject ook al ingegaan op de theorie van een transformatiemodel. Een voorbeeld van een transformatiemodel is een multidisciplinair zelforganiserend team van professionals.

Trainingen en consultancy

Wilt u meer informatie over hoe #ONTSECRETARESSEN uw organisatie kan helpen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Diverse organisaties gingen u al voor en lieten een aanbeveling achter op LinkedIn.

Trainingen en workshops

Trainingen en workshops die #ONTSECRETARESSEN in de loop der jaren heeft ontwikkeld worden tijdens een consultancy traject op maat herschreven.

  1. Ontsecretaressen™ deel 1
  2. Social Media
  3. Projectmanagement
  4. Communitymanagement
  5. Ontsecretaressen™ deel 2

Onze trainingen zijn ook los incompany verkrijgbaar. Informeer naar de mogelijkheden.