Actie: futureproof secretaresse

Onlangs is het eerste boek van Karen Visser, werkplektrainer en professional organizer, verschenen. Een praktisch handboek voor de secretaresse met allerlei tips, oefeningen en hulpmiddelen om futureproof te worden.

Karen (bekend van oa haar blogs op deze site geeft vanuit haar bedrijf New Broom sinds 2009 trainingen en workshops over effectiever en efficiënter werken,) stelt 5 exemplaren van haar boek – Bent u in 2025 nog steeds secretaresse? – beschikbaar aan de community leden van #ONTSECRETARESSEN!

bent u in 2025 nog secretaresse

Ben jij benieuwd naar welke kennis en vaardigheden jij als futureproof secretaresse volgens Karen moet beschikken?

Claim dan snel jouw exemplaar door lid te worden van de onlangs gelanceerde Mastermind Community. De Mastermind Community is het afgeschermde deel van #ONTSECRETARESSEN met vakinhoudelijke content voor Mastermind Assistants. De eerste 5 aanmeldingen krijgen het boek thuis gestuurd.

Je kunt je hier aanmelden.

Avatar
Ontsecretaressen is een online magazine voor de innovatieve secretaresse dat over (samen-) werken in de 21-ste eeuw gaat. Ontwikkelen en Ontmoeten staan daarbij centraal. Wil je meedoen, meedenken, meeschrijven of op andere wijze helpen? Super! Neem contact op via het contact formulier. Posts onder de naam redactie worden geschreven door Léontine de Koning tenzij anders aangegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here