Workshop Organisatie 3.0

De 21ste eeuw is dynamisch van aard. Dat betekent dat verandering de standaard is. De dynamiek vraagt organisaties en haar medewerkers continue om zichzelf opnieuw uit te vinden. Veranderen is het loslaten van het oude en het omarmen van het nieuwe. 

Oude organisatiestructuren zijn gericht op controle en beheersing en leiden tot risicomijdend gedrag, wantrouwen en afhankelijkheid. Organisaties en medewerkers die in staat zijn zichzelf opnieuw uit te vinden hebben de toekomst. Innovatie en ondernemend gedrag zijn de succesfactoren.

In deze workshop gaan we onderzoeken welke ontwikkelingen op ons afkomen, wat dat betekent voor organisaties en de secretaresserol, en hoe we op de aanstaande ontwikkelingen kunnen anticiperen.

Programma

18.30 – 19.00 inloop en meetup met kleine snack
19.00 – 22.30 workshop Organisatie 3.0
22.30 – 23.00 afsluitende borrel

Trainer

Edwin de Bree
Kritisch, kennis van zaken, soms provocatief en altijd respectvol. Edwin helpt mensen in bedrijven samen te werken als zelforganiserende netwerken waardoor ze creatiever en innovatiever zijn. Edwin begeleidt in het werken vanuit vertrouwen, ondernemerschap en persoonlijk leiderschap waarbij organisaties van ‘ploeterende pyramides’ veranderen in ‘bruisende netwerken’.   

Investering

De Workshop Organisatie 3.0 kost € 375,– per persoon exclusief BTW.

Datum en tijdstip

De workshop wordt gegeven op dinsdag 1 mei 2012 van 18:30 tot 23:00 uur.
De drankjes en hapjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Locatie

Seats 2 Meet Utrecht
Moreelsepark 65
3511 EP  UTRECHT

Inschrijven

Schrijf je nu in door onderstaand formulier in te vullen. Na je inschrijving krijg je per e-mail een bevestiging met de factuur. Je aanmelding is pas definitief als de factuur betaald is.
Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan kan je tot twee weken voor de workshop kosteloos annuleren. Daarna bedragen de annuleringskosten 50%.

Lees de recensie op de pilot van deze Workshop door Marianne Kohsiek.

Deze workshop incompany? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode en plaats

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Kies de gewenste workshop, datum en locatie

Ruimte voor eventuele opmerkingen