Social Media

Social media is een verzamelbegrip voor internet-toepassingen, weblogs en online platformen waarmee het mogelijk is om op een snelle manier informatie te delen. Het wordt gekenmerkt door interactie en dialoog tussen de gebruikers onderling. De zogenaamde engagement. Met name de sociale netwerken zoals Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en Google+ zijn bekend onder de noemer sociale media.

De management ondersteuner anno 2014 is wegwijs in de diverse sociale media en zet deze op een handige en strategische manier in. Tijdens deze training krijg je handvatten aangereikt voor het ontwikkelen van een Social Media strategie en wordt de inzet van Facebook, Twitter en LinkedIn verder uitgediept.

Programma

Zo maak je de betere tweet13.00 uur Introductie Social Media zakelijk gebruik
14.00 uur Ontwikkel een social media strategie;

  • Formuleer doelstellingen
  • Wie is je doelgroep
  • Wat is jouw toegevoegde waarde op Social Media
  • Beheer meerdere accounts vanuit een dashboard
  • Social Media integratie en dagelijkse routine
  • Opbouw van een waardevol netwerk
  • Meten is weten
  • en nog veel meer

17.00 uur einde

Benodigdheden:

Een goed humeur, algemene computervaardigheden, laptop en een Facebook, Twitter en LinkedIn account.

Trainer

Deze training wordt gegeven door Léontine de Koning. Léontine is initiatiefnemer en Community facilitator van #ONTSECRETARESSEN™. Vanuit deze rol is ze een veelgevraagd spreker op het gebied van trends en verandering en adviseur binnen de secretariële sector. Verder is zij werkzaam als Social Media trainer, strateeg en adviseur. Met haar tomeloze energie krijgt zij mensen in beweging.

Inschrijven

De training wordt op aanvraag gegeven door Léontine de Koning.

Meer informatie over deze training? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ontsecretaressen is een online magazine voor de innovatieve secretaresse dat over (samen-) werken in de 21-ste eeuw gaat. Ontwikkelen en Ontmoeten staan daarbij centraal. Wil je meedoen, meedenken, meeschrijven of op andere wijze helpen? Super! Neem contact op via het contact formulier. Posts onder de naam redactie worden geschreven door Léontine de Koning tenzij anders aangegeven.