Op weg met WordPress

Een website is het uithangbord voor een bedrijf of ZP-er. Het visitekaartje. Een goede website geeft een moderne, professionele uitstraling die het verschil kan maken tussen jou en concurrenten. De bezoekers krijgen een eerste indruk van wie je bent, wat je aanbiedt en de geleverde kwaliteit. Kortom, een goede website is een must!

Een website laten maken door een professionele webdesigner kost veel geld, tijd en energie. En nog meer geld, tijd en energie als je wat wilt aanpassen.
Met een content management systeem (cms) zoals WordPress is het nu eenvoudig om zelf je eigen website te maken. Je hebt geen kennis meer nodig van html, css, php of andere programmeertalen.

In een dagdeel leer je:

 • Hoe je WordPress installeert
 • Een thema te installeren en aan te passen aan jouw huisstijl
 • De site te vullen met content, zoals tekst en plaatjes
 • Welke plugins je niet mag missen
 • Koppeling te maken met social media, zoals Linkedin en Twitter
 • Hoe je WordPress en plugins kunt updaten.

Wat heb je nodig?

Om aan het eind van de workshop met een draaiende website weg te gaan heb je onder andere een domeinnaam nodig en een goed hostingpakket dat WordPress ondersteunt. Bij aanmelding voor de workshop nemen we je die zorg uit handen: je geeft ons de gewenste domeinnaam op, wij regelen de rest. De kosten voor je domeinnaam en hostingpakket zijn gedurende het eerste jaar voor ons! Voor aanvang van de workshop ontvang je alle logins die je nodig hebt voor het maken van je website.

Mocht je zelf al beschikken over een domein en webhosting, dan ontvang je 15 euro korting op de workshop.

Als je al teksten en plaatjes hebt, neem ze mee zodat je die meteen op je website kan plaatsen.

Trainer

Petra BlankwaardPetra Blankwaard is eigenaar van Indigo Webstudio en gespecialiseerd in WordPress en Magento. Haar hobby is haar beroep, en dat merk je; ze heeft al veel websites voor ondernemers gemaakt, weet veel van WordPress en het gebruik van plugins. Zij helpt ondernemers met plezier om een eigen website te maken en onderhouden.

Los van het bouwen van websites heeft Petra veel kennis van zoekmachine-optimalisatie.

Petra is op Twitter actief onder de naam indigonl.

Investering

De workshop ‘Op weg met WordPress’ kost € 475,– per persoon exclusief BTW.

Datum en tijdstip

Op aanvraag.

Locatie

Seats 2 Meet Maarssen
Planetenbaan 100
3606AK Maarssen

Inschrijven

Schrijf je in door onderstaand formulier in te vullen. Na je inschrijving krijg je per e-mail een bevestiging met de factuur. Je aanmelding is pas definitief als de factuur betaald is. Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan kan je tot twee weken voor de workshop kosteloos annuleren. Daarna bedragen de annuleringskosten 50%.

“Workshop ‘Op weg met WordPress’ door Petra was een groot succes! 10 uur starten met koffie en 16 uur naar huis met een website. Een aanrader voor iedereen die snel een makkelijk te onderhouden website wil hebben. Ik schrijf me in voor het vervolg!” Karin Blommers

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres (verplicht)

  Postcode en plaats (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Kies de gewenste workshop, datum en locatie

  Gewenste domeinnaam (voorbeeld: ontsecretaressen.eu)

  Ruimte voor eventuele opmerkingen