Druk, druk, druk! In welke versnelling sta jij?

50 tips voor meer productiviteit

In de zesde versnelling bezig zijn met diverse projecten op het werk, een druk sociaal leven, kinderen, huishouden en oh ja ook nog sporten. We herkennen het vast allemaal. Soms komen we simpelweg tijd te kort om alle dingen te doen die we van onszelf verlangen of door de omgeving van ons wordt verlangd. Af en toe is het goed om even op de rem te trappen en jezelf af te vragen of je nu echt nog productief bezig bent of dat je slechts krampachtig ballen in de lucht aan het houden bent.

Door af en toe je werkwijze en workload te inventariseren kun je voor jezelf inzichtelijk maken of je werkelijk nog productief bent. In onderstaande infographic staan 50 productiviteitstips onder verdeeld in 4 topics:

  • focus
  • tijd besparen
  • prioriteren
  • motiveren

Als je deze technieken toepast, bouw je zeker meer rust en dus meer tijd voor dingen die echt belangrijk zijn in. Succes!

50 keer meer productiviteit

bron: Inc.

1 REACTIE

  1. Ik plan zelden privé heel mijn agenda vol, ik wil het gewoon niet.
    Ik wil de vrijheid hebben om te kiezen wat ik doe. Spreek ik nu heel gezellig af met iemand over drie weken, en dan heb ik er echt geen zin in. Leuk om zo op bezoek te gaan, het bezoek zou eens moeten dat je met tegenzin komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here